Ferri Certić, novi upravitelj OB Dubrovnik: 'Narušeni su međuljudski odnosi, stvorit ću radniju atmosferu'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: bolnica-du.hr
Prema odluci Vlade, internist i kardiolog Jerko Ferri Certić novi je sanacijski upravitelj Opće bolnice Dubrovnik, a svoje novo imenovanje prokomentirao je za Dubrovački dnevnik.

'Radi se o jednoj od ljepših bolnica u Hrvatskoj, ima odličan medicinski kadar i modernu tehnologiju te time i sve preduvjete da bude mnogo bolja nego što je sada', kazao je Ferri Certić, ali je najavio i nove promjene o kojima je, kako kaže, razmišljao mjesecima unaprijed.

'Već smo započeli mnogo projekata kako bismo poboljšali trenutno stanje,' kazao je novi upravitelj te dodao kako prioritetno treba mijenjati međuljudske odnose u bolnici. 'Oni su se u posljednje vrijeme narušili, pa je moj cilj svakako uvesti jednu pozitivniju radnu atmosferu,' kazao je.

Osim toga, najavio je kako će se u ponedjeljak održati i sastanak čija će tema biti financijski problemi u kojima se nalazi OB Dubrovnik. No, Ferri Certić ne strahuje od ni od spomenutih problema budući da je, kako kaže, okružen stručnjacima koji će ih riješiti te time stvoriti bolje uvjete koje pacijenti svakako zaslužuju.
 

Popularni Članci