KUĆICA MIRISI BOŽIĆA Ovdje se možete informirati o najboljoj manifestaciji u Konavlima, ove godine je još bogatija

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: Goran Mratinović
Članovi Udruge Agroturizam Konavle danas su predstavili konavosku kućicu ispred poslovne zgrade u Vukovarskoj 17, bivši DTS u Dubrovniku, koja će biti otvorena tijekom trajanja manifestacije 12. Mirisa Božića u Konavlima.

Riječ je o info pultu ili, kako je nazvao predsjednik udruge Ivo Mujo, 'dispozituri konavoske kuće u Dubrovniku' gdje će se prolaznici moći informirati o sadržaju manifestacije, ali i kupiti ulaznice za vinske degustacije.

- Na ovom pultu se može uzeti dvojezična brošura u kojoj su navedeni svi punktovi održavanja te je detaljno opisana ponuda Mirisa Božića tako da svi mogu imati plan prije putovanja u Konavle. Šalim se kad kažem putovanje jer znam da ljudi iz Grada u Konavle idu na put, a mi iz Konavala smo čak dva do tri puta dnevno u Dubrovniku. Nekako se čini da je puno bliži Dubrovnik iz Konavala nego obratno - kazao je kroz smijeh Ivo Mujo pozvavši sve Dubrovčana da dođu na Mirise Božića u Konavle.

Predsjednik udruge Agroturizam Konavle, organizatora manifestacije, predstavio je ukratko program. Naime, Mujo je istaknuo kako Mirisi Božića počinju 21. prosinca u Čilipima te je najavio 'sjajno otvaranje' nakon čega se program nastavlja s Božićnim koncertom DSO-a i Zbora Libertas. U ponedjeljak je, naveo je on 'večer za zagrijavanje', a u četvrtak obljetničarska godina kojom se obilježava 600 godina ulaska Konavala u sastav Dubrovačke Republike. Dani zelene menestre, baštine i vina su od 26. do 29. prosinca gdje će se na 20 posta u Konavlima kušati vino, jesti zelena menestra i čuti zanimljive priče.

- Pozivamo sve vjerne goste, koji nas inače posjećuju, a i ostale da nas obiđu jer bit će glazbe i svega - zaključio je predsjednik udruge Agroturizam Konavle Ivo Mujo.

Info kućica Mirisa Božića radit će svaki dan, osim nedjelje, u vremenu od 10:00 do 16:00 sati. Osim info kućice od utorka, 17. do 29. prosinca bit će postavljen i info pult u Sub City Centru u Župi koji će također biti informativno-prodajnog karaktera.

DANI ZELENE MENESTRE, KONCERTI, SAJMOVI Bogat program 'Mirisa Božića', provjerite što vas sve čeka (FOTO)

Popularni Članci