ANTONIO SARDI – Dubrovnik je zaslužio jedan ovakav program

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Petar Ipšić/SeaStar/Promo
'Sardisfaction party boat' naziv je novog programa brodskih partyja kojeg je osmislio Dubrovčanin Antonio Sardi (Sardi DJ) u suradnji sa event brodom Sea Star. Počevši od nedjelje 04. kolovoza, gostima i domaćem stanovništvu 'Sardisfaction party boat' nudi izvrstan provod uz house glazbu, opuštanje na palubi Sea Stara i laganu vožnju prema zalasku sunca.

'Sardisfaction party boat' program održavat će se tri puta tjedno, svaki četvrtak, petak i subotu i to tijekom kolovoza, rujna i listopada. Točne datume kao i sve detalje o programu te o samom brodu Sea Star možete provjeriti ovdje.


-Dubrovnik je zaslužio jedan ovakav program, kaže nam Antonio Sardi, dugogodišnji d.j. i producent te dodaje kako je idealan za opuštanje nakon dana na plaži ili kao priprema za večernji izlazak. Prvi party boat u Dubrovniku započinje svoju vožnju u nedjelju u 17:00 u staroj gradskoj luci, a nakon obilaska dubrovačke obale od Banja do Copacabane i dočeka zalaska sunca na pučini, oko 21:00 se vraća na svoje ishodište. Što se tiče glazbe, ona se kreće od komercijalnog house, TOP 40 i R&B hitova, uglavnom u remiks verzijama.

Antonio Sardi vlasnik je registriranog branda SARDISFACTION. Uz njega iza tog naziva krije i 21-godišnji koktel majstor Ivan Mlivić, za kojeg će njegov poslovni partner reći kako je u stanju od prazne boce i čaše vode napraviti dobar koktel.


Dok se Sardi DJ brine za glazbu, Ivan je zadužen za atraktivan flaire show. Ekipi Sardifaction party boata pridružit će se 15. kolovoza kada ćete moći probati i njegove, također zaštićene, Sardisfaction koktele: 'Lady', 'Groove' i 'Kick', te shootere 'Sardinator' i 'Sexplosion'. Krasi ih karakteristična ljubičasta boja, koju je dvojac isto tako zaštitio.


Sardi nam otkriva kako za njihov koncept zajedničkog nastupa d.j.-a i koktel majstora već postoji interes na inozemnom tržištu - u Francuskoj, Švedskoj i Norveškoj.


All inclusive ulaznica za party boat iznosi 210 kuna, dok će se u pretprodaji moći kupiti za 175 kuna. To znači da kada se ukrcate možete zaboraviti na novčanik i samo se dobro zabavljati.

Više informacija možete pronaći i na facebooku
 

(promo)

Popularni Članci