ASFALT IDUĆA FAZA Provjerite kako napreduju radovi u Vukovarskoj ulici (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Završni radovi izgradnje sustava oborinske odvodnje u Vukovarskoj ulici napreduju, a iz Grada Dubrovnika odgovaraju što se očekuje u narednima danima

'Kroz narednih desetak dana, ako dozvoli vrijeme, izvest će se asfaltni sloj i pustiti promet. Paralelno će se raditi kanalice u spojnim ulicama koje će se također spojiti u novi oborinski kanal, a kako bi se pokupila sva voda iz spojnih ulica. Kanalice će se izvoditi sigurno narednih petnaestak dana, a po završetku i tih radova bili bi okončani svi radovi u Vukovarskoj ulici,' odgovorili su iz Grada Dubrovnika na upit Dubrovačkog dnevnika. 

Rokovi su premašeni, ali kako kažu iz Grada, zbog vremenskih neprilika.

"Radovi u Vukovarskoj ulici kasne zbog objektivnih okolnosti. Naime, jaka kiša prethodnih desetak dana onemogućila je izvođenje radova te je ispod Inine pumpe izvođač radova naišao je na tehničke problema. Radi se o tome da se tijekom iskopa naišlo na betonske kanale oborinske, fekalne i mješovite odvodnje koji su sprječavali daljnji nastavak radova bez da se isti premoste ili izmjeste, što je zahtijevalo dodatno vrijeme. Dio navedenih kanala nije bio ucrtan u geodetske podloge, te su zbog toga izgubljeni dodatni dani," odgovorili su iz Grada.

U fotogaleriji provjerite kako napreduju radovi u Vukovarskoj ulici.

Popularni Članci