Bogat zabavni program nastavlja se i prvog dana 2018.

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Nezaboravan doček Nove godine na Stradunu priredio je za Dubrovčane i brojne gosta grada Dino Merlin, koji je u novogodišnjoj noći nastupio uz Pravila igre i Songkillerse. Oduševljena i raspjevana dubrovačka publika, u novu je godinu ušla s ovacijama. 

Vrhunski glazbeno-scenski spektakl upotpunili su zadivljujući svjetlosni i razglasni elementi, a jedinstveni audio i vizualni koncertni doživljaj dodatno je uveličao impresivni vatromet točno u ponoć. Tada je uz regionalnu zvijezdu Dina Merlina, na prepunom Stradunu sretnu Novu godinu svima poželio dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

I Dino Merlin poslao je s najljepše pozornice na svijetu poruku mira i ljubavi te želju „da svim dobrim ljudima svijeta naredna godina bude mirna i sretna“.

Nakon kratkog odmora od najluđe noći, prvi dan 2018. godine Dubrovčanima će uljepšati tradicionalni Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra u podne na Stradunu, uz kamenice i pjenušac. Orkestrom s kojim će ovom prigodom nastupiti  sopranistica Nikolina Pinko, ravnat će Ivan Josip Skender, a na repertoaru su nezaobilazni valceri i popularne arije.

Nakon prigodnog muziciranja, uslijedit će jedinstvena međunarodna atletska utrka uz baklju mira, sa startom i ciljem na Stradunu, a u večernjim satima održat će se razni glazbeni programi na više lokacija.  Na radost ljubitelja klapske pjesme, Klapa Kaše nastupit će na Stradunu u 19 sati, ART Band donijet će rock 'n' roll ritam na Gundulićevu poljanu u 21 sat, a u isto vrijeme sjajnu će zabavu na Brsaljama prirediti DJ Petra i Lane.  

Popularni Članci