BRANITELJI SRĐA '91 PORUČILI – Golf je prevara, nije u cilju razvoja Grada, a vijećnike treba biti sram (VIDEO/FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Petar Ipšić
Znakovito, u pet do podne, predstavnici braniteljskih udruga održali su ispred Gradske vijećnice konferenciju za novinare. – 'Projekt golfa na Srđu nije u interesu Grada ni građana Dubrovnika', rekao je Damir Lucianović.

– 'Opet prevara! Ne radi se golf da bi ga mi gore igrali, niti da bi se naša djeca sutra tamo rekreirala. Gore se ne gradi golf, nego pogled! Mene bi bilo sram da sudjelujem u ovakovom projektu', rekao je Lucianović i zaključio da bi vijećnike trebalo biti sram što okreću leđa građanima.


Branitelj Miljenko Radić smatra da se gradnjom projekta gubi jedan životni prostor koji je Dubrovniku neophodan. – 'Dubrovnik se nema gdje drugo razvijati i širiti. Ne znam kako to našim vijećnicima nije jasno', rekao je Radić. Mještanima Bosanke je poručio:



-'Žalosno je da se na ovakav način manipulira građanima', rekao je branitelj Pero Klešković. Građanima je poručio da se u utorak neposredno pred početak sjednice Gradskog vijeća okupe ispred Vijećnice i da vijećnicima u lice kažu što misle o projektu i izglasavanju predmetnog UPU-a. Njegovu izjavu pogledajte u nastavku.



Branitelji Srđa '91 gradskim su vijećnicima poručili da još jednom dobro razmisle prije izglasavanja samog UPU-a.
 

Popularni Članci