Croatia Sotheby's International Realty u potrazi za dubrovačkim nekretninama

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Croatia Sotheby's Int. Realty
Prestižni nekretninski brend Sotheby's International Realty® protekle je godine ušao na hrvatsko tržište, a već ima zavidno veliki portfelj - i to s nekoliko dubrovačkih nekretnina!

Kupci iz cijelog svijeta u njemu mogu pronaći luksuzne vile na ekskluzivnim lokacijama prvi red uz more ili u jezgrama gradova zaštićenih UNESCO-om, a investitori zemljišta s razvojnim projektima i investicijske prilike na našoj obali i otocima.

Nekoliko takvih nekretnina Croatia Sotheby's International Realty ima u našoj županiji i gradu, no čini se kako potražnja nadilazi ponudu. Direktor Croatia Sotheby's International Realty-a, Marko Pažanin, u narednom tjednu dolazi u Dubrovnik u razgledavanje potencijalnih primjeraka kako bi ih uvrstio u portfelj svoje agencije.

- Naši kupci jako vole ovaj grad i njegovu okolicu te su u stalnoj potrazi za nekretninom iz snova upravo na ovom području - ističe Marko Pažanin

Među brojnim luksuznim objektima u njihovom portfelju nalaze se istinski primjerci luksuza u Trstenom, Lozici, Zlatnom Potoku i ostalim gradskim i prigradskim područjima, a cijene tih nekretnina dosežu, za mnoge, basnoslovne iznose.

Hrvatsko tržište nastavlja ići uzlaznom putanjom pa čak i kada su u pitanju cijene nekretnina, ali te cijene su ponekad pre visoke u odnosu na kvalitetu i standard same nekretnine.

Internacionalni kupci jako puno znaju o našem, ali i sličnom tržištu, njima ne možete prodati mačka u vreći. Oni znaju što žele i koliko će novaca za to izdvojiti, ali nikada neće platiti nešto što je precijenjeno. - navodi Pažanin

Istaknuo je kako Hrvatska kao tržište ima pregršt luksuznih objekata vrhunske kvalitete, ali da  je u cijeloj priči najbitnije da se taj objekt nalazi na j ekskluzivnoj lokaciji, kako bi se bez poteškoća i u vrlo kratkom roku ostvarila prodaja.

- Takav slučaj imali smo s Vilom Castello koja je prodana u jako kratkom roku upravo jer je zadovoljavala sve kriterije naših inozemnih kupaca. - kaže Pažanin

Cjelokupnu ponudu Croatia Sotheby's International Realtya možete pogledati na njihovoj web stranici: www.sothebysrealty.hr

Popularni Članci