Denis Pavela: 'Udruga Sigurnost u prometu se ne bavi politikom, jedini cilj je sigurnost građana'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Nakon javnih prepucavanja između dubrovačkog HDZ-a i Udruge sigurnost u prometu oko gradnje kružnog toka i parkinga u Mokošici, predsjednik Udruge Denis Pavela uputio je priopćenje.

"Dragi sugradani, Udruga Sigurnost u prometu se ne bavi politikom! Jedini cilj i interes Udruge je Grad Dubrovnik, njegovi građani i sigurnost njihove djece u prometu koji su to i prepoznali! Samo zajedno mozemo vise, samo ljubav", poručio je Pavela.

Podsjetimo, Udruga je kao rješenje prometnog problema u Mokošici predložila gradnju kružnog toka umjesto okretišta kod prometnice Marina Kneževića kuda prolaze vozila koja prilaze novim zgradama POS-a Također, predložili su i izgradnju parkirališta pod naplatom na terenu iznad škole u Mokošici koje bi moglo zbrinuti cca 140 osobnih vozila.

Ubrzo nakon toga, iz HDZ-a su reagirali prilično oštro nazvavši istup Udrhe "populističkom metodom".

"Javni istup Udruge sigurnost u prometu Dubrovnik po pitanju rješenja prometnih problema u Novoj Mokošici s jedne nas je strane razočarao, a s druge strane pokazao na što su sve spremni pojedinci kako bi zadobili prostor u medijima i javnosti", naveli su te dodali kako je riječ o projektima koje je ova gradska uprava na čijem je čelu Mato Franković već pokrenula. Dodali su kako upravo izrađuju glavni projekt koji podrazumijeva gradnju kružnog toka i 90 parkirnih mjesta, a početak radova očekuje se koncem godine.

"Način na koji nam „pomažu“ pojedinci, u ovom konkretnom slučaju član/ovi Udruge za sigurnost u prometu Dubrovnik, za svaku je osudu i pokazuje kako su pojedini članovi Udruge očito skloniji politikantstvu nego struci koju predstavljaju", stoji u priopćenju HDZ-a.

HDZ o ideji kružnog toka i parkinga u Mokošici: 'Politikanti kao vlastitu ideju nude pokrenuti gradski projekt'

Što mislite o kružnom toku u Mokošici i parkiralištu pod naplatom na terenu iznad škole?

Popularni Članci