DIRLJIVO U EKONOMSKOJ ŠKOLI Okupili se nekadašnji školski kolege i proslavili 15 godina mature (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nino Knezevic i Dino Avdic
Generacija 2002. Ekonomske i trgovačke škole obilježila je sinoć 15 godina mature, prisjetivši se tako najljepšeg perioda njihovih života.

Tom se prilikom sastalo pet razreda koji su se družili i podijelili lijepe uspomene, ali i pričali o tome što rade danas. Zabava je upriličena u samoj školi, što je prema riječima nekadašnjeg učenika Nina Dubretića bilo je veoma posebno.

- Dosta nam je okupljanja povodom godišnjica gdje sjedimo za stolom i pričamo samo s onima koji su nam u blizini. Ovaj put smo odlučili organizirati nešto drugačije pa smo zaključili kako je najbolje vratiti se na "mjesto zločina" - govori Dubretić koji je s kolegama i kolegicama organizirao zabavu uz DJ-a, catering, a sjedali su i u školskim klupama održavši takozvani performans.

Dubretić prepričava kako su tako prelistali stari imenik i prisjetili se ocjena, pa su navirali događaji iz prošlosti, a u susret im je izašla ravnateljica škole koja je nakon druženja inzistirala da generacija ostane u kontaktu te da svoja znanja i iskustva prenesu na mlađe.

- Sretan sam kada pogledam koliko toga smo postigli. Tu su cure i momci koji su danas formirane ličnosti, vode poslove, imaju obitelji... - kazao je za Dubrovački dnevnik Nino Dubretić.

Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

Popularni Članci