DIVLJAK IZ GRUŽA: Kupovala sam u Konzuma, potvrdila parking, a onda me on počeo vrijeđati -što si došla, ko te zv'o

Autor: Nikša Klečak Autori fotografija: DD
Dubrovački dnevnik je već ranije izvijestio kako je parkiralište od Konzuma postalo naplatno te da je prva ura besplatna, a da se svaka druga naplaćuje.

Čitateljica Dubrovačkog dnevnika predvečer nas je kontaktirala i ispričala nam neugodno iskustvo koje je imala ispred Konzuma na parkiralištu.

Ispričala je kako je obavila spenzu u butizi te da je potvrdila parkirnu kartu kod blagajnice. Kada je došla do rampe, rampa se nije otvarala, a drugi auti su se naredali iza nje te počeli trubiti.

'Kartica definitivno nije bila ispravna, a uredno sam je potvrdila te ispravno ubacila. Potražila sam pomoć, a djelatnik koji je zadužen za parking mrtvo je hladno gledao ispod nadstrešnice kako se mučim s izlaskom. Kad se već odlučio doći, otvorio je rampu, na što sam mu rekla kako bi trebali pogledati zašto se to događa, na što mi je isti drsko odgovorio da idem s milim bogom i da što sam došla i tko me zvo da dođem?!,' ispričala nam je zgranuta čitateljica s pitanjem kako je moguće da takav neuslužni divljak uopće radi u Luci na parkingu.

'U mom Gradu, u kojem sam rođena i u kojem cijeli život živim nisam mogla vjerovati da će se to početi događati,' rekla nam je uznemirena čitateljica.

Popularni Članci