DOZNAJEMO DETALJE NAVIJAČKOG SUKOBA Maskirani divljak uletio u kafić, mahao bakljom i pretukao mladića

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak
Prošli tjedan Stara Mokošica bila je mjesto žestokog sukoba dvije navijačke skupine.

Naime, kako smo ranije objavili, u Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, uz kaznenu prijavu, priveden hrvatski državljanin, 22-godišnjak iz Nove Mokošice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja.

On je, kako neslužbeno doznajemo, 6. lipnja oko 3 sata iza ponoći, maskiran s nekolicinom pripadnika Torcide ušao u jedan kafić u Staroj Mokošici s palicom, kamenjem i signalnom bakljom. 

Divljačko ponašanje je eskaliralo kada je ekipa prijeteći navijačkoj grupi Dinama, koji su boravili u kafiću, zasula ih kamenjem uz aktiviranje signalne baklje s otvorenim plamenom. Budući da su došli s namjerom fizičkog obračuna, privedeni 22-godišnjak je ispred Zeppelina fizički nasrnuo na drugog mladića (25), iz Stare Mokošice, te ga udarao palicom, rukama i nogama zbog čega je ovaj zadobio teže tjelesne ozljede.

Iz DORH-a su obavijestili kako je jučer okrivljeniku sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio istražni zatvor, a predviđena kazna zatvora za ovo kazneno djelo je do tri godine zatvora. Neslužbeno doznajemo da je mladić otprije poznat policiji te da je boravio u istražnom zatvoru.

NAVIJAČKO NASILJE U Mokošici brutalno pretučen mladić u kafiću, letjelo kamenje, gorila baklja

Popularni Članci