DRAME OKO TOALETNOG PAPIRA U 'Teti Violeti' ljuti zbog izjave Marka Potrebice, kažu da je narušio ugled njihove tvrtke

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Iz tvrtke ‘Teta Violeta’ vlasnika Petra Ćorluke uputili su demant na izjavu predsjednika Gradskog vijeća Marka Potrebice u kojoj poziva Dubrovčane na bojkot kupnje proizvoda ove tvrtke dok se izgled izloga i vrata na zgradi u Zamanjinoj ulici ne vrati u prvobitno stanje. Reakciju prenosimo u cijelosti. 

Nakon objavljenog Javnog natječaja od 22. 3. 2019. godine za izdavanje prostora na adresi Zamanjina 2, Dubrovnik, prostor je pripao u zakup društvu Auro domus d.o.o., Opatija, Vjekoslava Spinčića 3/2, OIB: 46688992812. 30. travnja 2019. sklopljen je Ugovor o zakupu poslovnog prostora, kojeg su sklopili Petar Ćorluka kao Zakupodavac i društvo Auro domus d.o.o. ., Opatija, Vjekoslava Spinčića 3/2, OIB: 46688992812 kao Zakupoprimac.

Iako je Petar Ćorluka vlasnik poslovnog prostora na adresi Zamanjina 2, Dubrovnik, po članku 4 gore spomenutog Ugovora Zakupoprimac (Auro domus d.o.o., Opatija, Vjekoslava Spinčića 3/2, OIB: 46688992812) je dužan pribaviti sve potrebne suglasnosti i dozvole za obavljanje djelatnosti i snijeti sve troškove u vezi s ishodovanjem istih.

Rješenje nadležnog Konzervatorskog ureda je zaprimljeno 5. 6. 2019. i o svim primjedbama iz navedenog Rješenja izvijestili smo Zakupoprimca (Auro domus d.o.o.) i uputili ga na dužnost poštovanja svih propisa koji se odnose na zaštitu kulturne baštine.

Osvrćući se na spomenuti članak iz Ugovora vidi se da je Zakupoprimac (Auro domus d.o.o.) taj koji je bio dužan pribaviti sve potrebne urbanističke dozvole i postupati u skladu s uputama nadležnih službi.
Iznošenjem nepotpunih i netočnih informacija narušava se ugled kompanije Violeta koja je društveno i socijalno odgovorna kompanija i bavi se proizvodnjom higijenskih potrepština u Hrvatskoj. U svakom trenutku Violeta ulaže u razvoj i doprinosi dobrobiti zajednice te svojim dosadašnjim djelovanjem nije narušila integritet grada niti slala poruku da ne poštuje građane grada Dubrovnika kao ni bilo kojeg drugog grada – stoji u demantu Službe za odnose s javnošću, Violeta d.o.o.

Popularni Članci