DUBROVKINJA ZGROŽENA PONAŠANJEM DJELATNICE HOTELA: 'Svađala se ispred gostiju, pokazala mi srednji prst i rekla da popušim k*rac'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Jedna dubrovačka majka zgrožena ponašanjem pojedinaca za Dubrovački dnevnik je iznijela neugodno iskustvo kojem je svjedočila prije nekoliko dana. Kako kaže, sve je počelo kad je nepropisno parkiranog vozača upozorila kako je parkirao vozilo na mjestu namijenjenom za roditelje djece koja pohađaju vrtić u blizini jednog dubrovačkog hotela. 

"Upitala sam ga vidi li on da je tu mjesto za vrtić, na što je on i dalje tipkao po mobitelu uz obrazloženje kako čeka 'kćer'. Nije došla kćer nego njegova djevojka koja se krenula raspravljati. E i? Što s tim što je ovo mjesto za vrtić?", kazala je Dubrovkinja.

Nakon toga, Dubrovkinja je upozorila kako je mogao premjestiti auto, na što joj je, kako tvrdi, djevojka pokazala srednji prst i poručila kako može "popušit' k*rac".

"To je zaposlenica kojoj je bila završila smjena. Već nekoliko puta sam vozača molila da ne parkira tu. Ne poštuju ni Grad, ni domaće ljude, ni propise. Iskreno, sramota je da takvi ljudi rade u hotelu. Još se ona svađala sa mnom na parkingu hotela ispred prisutnih gostiju i drugih zaprepaštenih roditelja," prepričava Dubrovkinja te dodaje kako 'ne bi ništa rekla da je imao posla, ali je stajao ispred automobila i čekao djelatnicu'.

Dubrovačkom dnevniku odlučila se obratiti kako bi ukazala na nepoštovanje prema Gradu i njegovim propisima od strane pojedinaca koji u njemu žive i zarađuju, ali i kako bi pobliže predočila poteškoće s kojima se majke u Dubrovniku susreću na svakodnevnoj razini. 

Popularni Članci