DUBROVAČKA ŽIČARA Neki su oduševljeni, drugi se žale na cijenu i preduge redove

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, DD
Žičara koja vodi na Srđ svakako je jedna od turističkih atrakcija koja se iznimno dobro prodaje sudeći po dugim redovima kojima Dubrovčani svakodnevno svjedoče za vrijeme turističke sezone.

No, iako je jedinstven doživljaj vidjeti panoramu Dubrovnika sa Srđa i dok je većina gostiju zadovoljna uslugom, ipak se neki imaju zašto požaliti.

Naime, prema jednoj od najvećih platformi kojom se služe brojni putnici, TripAdvisoru, žičarom su gosti vrlo zadovoljni odnosno ocjenili su je s visokih 4.5.

Recenzija ima preko 11 tisuća, a gosti su iz svih djelova svijeta.

"Wow, predivan pogled. Ovo je ono što svatko treba vidjeti kada dođe u Dubrovnik," samo je jedan od brojnih pozitivnih komentara, a svi su uglavnom pogledom oduševljeni.

"Gost je uvijek u pravu," često se može čuti uzrečica kada se govori o ugostiteljstvu i turizmu. Naravno, to  u praksi ne mora uvijek biti tako, ali ipak kako bi imali zadovoljne korisnike usluga i proizvoda potrebno im je udovoljiti.

Važno je prihvatiti i kritiku, a provjerili smo što su to kritizirali oni koji su posjetili žičaru.

Oni koji su bili iznimno nezadovoljni, a tih je sudeći po ocjenama bilo samo 88, žalili su se prije svega da "nije vrijedno novca" odnosno da je 150 kuna kojih su platili previše za ono što su dobili.

"Predugi su redovi, ne isplati se čekati, radije uzmite taksi," jedan je brojnih komentara.

Ukupno je 205 komentara gostiju su nezdovoljni, a oni koji smatraju da je iskustvo prosječno je gotovo 900.

Kad se uzme u obzir ukupan broj ocjena, većina gostiju je zadovoljna.

Popularni Članci