DUBROVAČKI HNS GRADONAČELNIKU 'Frankoviću je važnije prijateljstvo s Vojvodićem od interesa građana'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
"Reakcija gradonačelnika Frankovića najbolji je dokaz katastrofalnog stanja u Libertasu i zahvaljujemo mu na potvrdi naših navoda", riječi su kojima je dubrovački HNS prokomentirao odgovor Mata Frankovića na temu poslovanja Libertasa.

Dakle, sve je počelo na "pressici" na kojoj su HNS-ovci pozvali direktora Antu Vojvodića da podnese ostavku, ustvrdivši kako su "dva mjeseca vožnje dvanaestorice ZET-ovih vozača autobusa na dubrovačkim linijama djelatnici Libertasa i građani Dubrovnika platili više od 870 tisuća kuna." Gradonačelnik Franković im je odgovorio kako su željeli privatizirati ovo poduzeće.

Ostatak prioopćenja dubrovačkog HNS-a pročitajte u nastavku:

"Sada od njega očekujemo da umjesto bacanja floskula i pokušaja skretanja s pravog problema prestane gaziti svoje vlastite stavove te povuče potez kakav priliči gradonačelniku Dubrovnika i smjeni direktora Libertasa.

Za to ima barem milijun razloga, a njih preko 800 tisuća HNS je danas jasno naveo na konferenciji za medije. Ili možda gradonačelnik stvarno misli kako jedan vozač ZET-a vrijedi kao tri naša?

Odgovornost direktora Vojvodića neporeciva je, a sve ostalo što je gradonačelnik izrekao samo je pokušaj spašavanja direktora kojeg je osobno postavio i čije mu je prijateljstvo očito važnije od interesa građana. 

A kad već gradonačelnik nema hrabrosti povući takav potez, ovim putem dubrovački HNS poziva direktora Vojvodića da sam podnese ostavku. Stoga mu u maniri slogana tvrtke koju loše vodi poručujemo: „Gospodine Vojvodiću vrijeme je, budite gospar, pustite druge, sposobnije, da od sada voze Libertas." - stoji u priopćenju.

Popularni Članci