Dubrovački restoran kojem su jučer oduzeti stolovi ima najgoru moguću ocjenu na TripAdvisoru

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: tripadvisor.com
Jedan dubrovački restoran u povijesnoj jezgri na TripAdvisoru ocijenjen je iznimno loše. 

Riječ je o restoranu Korta, a zapravo je šokantno kako ima prosječnu ocjenu 1! Od 290 osvrta na popularnoj internetskoj stranici većina ih je ostavila komentare koji su iznimno loši.

"Dobro da se nismo razboljeli! Hrana je smeće. Toliko je bilo loše da smo morali upozoriti ljude koji su do nas sjedali"; "Nemojte tamo ići. Imaju tri osobe u blizini svakog ulaza i tako postavljaju zamku. Hrana je odvratna, cijene su visoke"; "Bio sam u mnogim zemljama diljem svijeta i nikad nisam bio razočaran nigdje kako u ovom restoranu. Agresivni su prilikom promoviranja na ulici, osoblje je neljubazno, hrana odvratna i cijene su visoke", samo su neki od komentara koji opisuju restoran Korta u povijesnoj jezgri.

Inače, s ciljem uvođenja reda Grad Dubrovnik je jučer otkazao ugovore o zakupu javnih površina tri restorana u povijesnoj jezgri među kojima je i navedeni restoran Korta.

Iz Grada su javili kako su konobi 'Amoret' u ulici Od Pustijerne i Poljana Marina Držića i restoranu Oyster & sushi bar 'Bota' u ulici Od Pustijerne ugovori o zakupu javne površine otkazani na rok od sedam dana, a ugostiteljski objekt 'Korta' u ulici Između polača ugovor je otkazan na 30 dana.

Naime, djelatnici Odsjeka za komunalno redarstvo Grada Dubrovnika utvrdili su zapažanjem na terenu da su iz Amoreta i Bote prekršili odredbe Odluke o komunalnom redu radi odlaganja komunalnog otpada na javnoj površini iza Katedrale na nedozvoljen način, a utvrđeno je kako je Korta isticala reklamne poruke kao i da su usmeno reklamirali ugostiteljsku ponudu na nedozvoljen način.

PREKRŠILI PRAVILA Tri dubrovačka ugostiteljska objekta ostala bez stolova i stolica

Popularni Članci