BLOKIRANA ULICA NA MONTOVJERNI Dubrovčanin: 'Dva puta sam uništio auto ovdje, treba li se dogoditi tragedija?' (FOTO/VIDEO)

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Dubrovčanin Vlado Marković danas je u poslijepodnevnim satima 'blokirao' Ulicu Mihajla Hamzića na Montovjerni i poručio - ne mičem se odavde dok ne dođu nadležni i konačno ne počnu rješavati ovaj problem. 

Problem se odnosi na rupu na putu zbog koje je, kako kaže, već drugi put u godinu dana probušena guma na njegovom automobilu. Tad je, navodi, automobil pomaknuo, no ovaj put to ne želi napraviti. 

"Ovo je drugi put u godinu dana da mi se događa ista stvar. Rupa je na putu godinama tu, prošle godine se nešto i radilo, no stanje je sve gore," izjavio je Dubrovčanin kojega u ovom potezu podržava i dio stanovnika Montovjerne koji su se danas okupili i pružili mu podršku. Kako kažu, i njima se zbog puta u lošem stanju događalo isto te zahtjevaju rješenje. 

"Uska je ulica, a rupa se zaobilazi. Treba li čekati da netko udari dijete automobilom jer se ljudi koncentriraju na nju, a ne na vožnju? Treba li čekati da netko pogine s motorom? Ova ulica nije asfaltirana 30 godina, a rupa je sve veća," upozorio je Dubrovčanin. 

16:15 - Prema riječima Markovića, na teren je izašla služba za održavanje cesta te je obećana sanacija u što skorijem vremenu. 

Popularni Članci