Dubrovkinja s djecom na Copacabani doživjela neugodnost: Pitali su nas kad ćemo poći jer moraju staviti ležaljke za sutra

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Ovako izgleda Copacabana, započinje svoje iskustvo Dubrovkinja koja je danas na popularnoj plaži doživjela neugodno iskustvo koje prenosimo u cijelosti.

"Nema nigdje mjesta kraj mora za staviti šugaman. Ugurala sam se izmeđiu dva reda ležaljki. Momak mi prilazi dok sam se spremala s djecom da me moli da se pomaknem jer on 'mora pripremit plažu za sutra'.

'Kako misliš pripremiti', pitam ga ja. 'Pa stavit ležaljke', kaže, a ja kažem naravno da mi se ne pada na pamet pomaknuti.

Pita me: 'A kad ćete onda poći?' Kažem: 'Neću ja tebi objašnjavati kad ću poći. I tako... Momak je bio pristojan i radio je samo kako je rekao 'svoj posao, kako su mu rekli'.

Sad se ja pitam par stvari; koja je i kako velika ta faca koja mu u ovom gradu mimo svih zakona može izdavati takva naređenja? I još puuuno važnije - kako nam ti nadležnu koji njega i slične puštaju da prolaze s ovom anarhijom uspijevaju prodati neke priče kako uvode red u gradu? Sastavit ću javno pismo i tražim konkretno očitovanje od lokalnih i regionalnih javnih vlasti tko je imenom i prezimenom odgovoran za ležaljke po plažama, za kontrolu i sankcioniranje. Taj netko ili neki ne rade svoj posao. Mi ih plaćamo! I treba da potraže kruha u nekom drugom sektoru, privatnom!!! Ovo je prešlo svaku moguću mjeru", navela je ona.

Popularni Članci