DUBROVKINJU NALJUTILI UHLJEBI U HEP-U: Nakon svega sam ih sat vremena čekala da se jave!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Na Dubrovačkom dnevniku objavljen je niz tekstova na temu neprofesionalnog ponašanja pojedinih zaposlenika HEP-a, a najnoviji primjer dolazi iz Lapada. 

Nakon što je jučer na kratko vrijeme nestalo struje u širem dijelu Lapada, jedna je Dubrovkinja nazvala HEP kako bi pokušala provjeriti o čemu se radi. Kako kaže, povremeni nestanci struje nisu ništa neobično, no dodaje kako su oni u posljednje vrijeme učestali i kako se to događa bez da itko ponudi bilo kakvo obrazloženje. 

'Do prekida opskrbe električnom energijom je došlo jučer, prekjučer i prije nekoliko dana. Struja svako malo nestane i zbog toga mi je router prestao raditi, mašina od robe mora ponovno vrtjeti i slično. Nitko ne daje nikakvo objašnjenje zašto uopće do toga dolazi,' tvrdi Dubrovkinja. 

Kako bi dobila pojašnjenje, nazvala je HEP. Kako kaže, govorni automat joj je više od sat vremena govorio kako je 'prva na listi čekanja' no nije dočekala javljanje djelatnika kojem bi se obratila. 

'Sat vremena sam na automatu slušala kako sam prva na listi čekanja. Naravno kako sam nakon više od sat vremena sama prekinula liniju i kako mi se nitko nije javio. Takvo nešto sam i očekivala nažalost,' tvrdi Dubrovkinja. 

Vrijedi spomenuti kako ovo nije jedini primjer u kojem se Dubrovčani žale na rad HEP-a pa tako gotovo na tjednoj bazi prema redakciji pristižu brojne pritužbe građana koji mjesecima ne dobivaju račune za struju. Problem je to o kojem je Dubrovački dnevnik u više navrata pisao, no o navedenom se nitko nije očitovao, a prošlo je gotovo pola godine. 

Popularni Članci