TREBA VAM POSAO? U našoj županiji traže se dostavljači, naratori, agenti, inženjeri

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Prima Commerce d.o.o. za rad u Dubrovniku traži Dostavljača (m/ž). Od kandidata se očekuje SSS, vozačka dozvola C kategorije, pozitivan stav, fleksibilnost, marljivost i ažurnost. Nude se brojne edukacije i okruženje koje potiče profesionalan razvoj te izazovni i raznoliki radni zadaci. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.

GRAD KORČULA zapošljava na poziciji Viši stručni suradnik/ica za obrazovanje i socijalnu skrb. Idealan kandidat mora biti magistar struke ili stručni specijalist društvene nauke, mora imati najmanje jednu godinu radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te položen državni stručni ispit. Više informacija saznajte klikom na oglas.

Manpower za klijenta traži Agenta u službi za korisnike (m/ž). Mjesto rada je Metković. Ako ste u potrazi za početnom pozicijom koja nudi brojne mogućnosti profesionalnog razvoja te ste željni raditi za jednu od rastućih organizacija, prijavite se klikom na brzu prijavu. Nude se redovita i sigurna primanja, iznimno stimulirajući bonusi te rad u ugodnom, modernom i dinamičnom okruženju.

ElektroMehanik Systeme d.o.o. zapošljava na poziciji Elektroinstalater (m/ž). Potrebno je minimalno 1 godina rada na istom ili sličnom poslu te vozačka dozvola B kategorije.  Smještaj i prijevoz (od sjedišta firme) su plaćeni u cijelosti. Očekuje vas rad u dinamičnoj radnoj okolini, redovita i stimultativna primanja, mogućnost napretka i stalnog zaposlenja. Prijavite se klikom na brzu prijavu!

ThyssenKrupp Dizala d.o.o. za rad u Dubrovniku traži Servisera/ku dizala. Na ovom radnom mjestu vas očekuje uvođenje u poslove servisa i održavanja dizala. U obzir dolazi završeno srednjoškolsko obrazovanje u trajanju od 3 ili 4 godine, elektro smjera. Potrebno je osnovno poznavanje engleskog jezika. Uvjet je da nezaposlena osoba nema više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje se obrazovala. Prijaviti se možete ovdje.

TEHNO ELEKTRONIK d.o.o ima otvoren natječaj za radno mjesto Inženjer/ka strojarstva. Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se stimulativna primanja a od kandidata se očekuje radno iskustvo od minimalno jedne godine. Prijaviti se možete klikom na oglas.

Goldcar Rental Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Car Rental Agent (m/ž).  Traži se referent za iznajmljivanje vozila s punim radnim vremenom na određeno vrijeme u uredu u Dubrovniku. Potrebno je radno iskustvo (iskustvo u iznajmljivanju je dodatni benefit), odlično poznavanje engleskog jezika te važeća vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem brze prijave.

Pogled Naprijed je u potrazi za Naratorom za dječje video - priče (m/ž). Produkcija animirane videoserije za djecu traži naratore. Angažman je povremen i nezahtjevan, a na duži vremenski period (po dogovoru). Termini snimanja su prilagodljivi. Više informacija saznajte klikom na brzu prijavu.

 

Ponudu ostalih poslova iz Dubrovačko-neretvanske županije pogledajte ovdje.

Popularni Članci