TEMELJEM NATJEČAJA Gradonačelnik imenovao pročelnike

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Završen je natječaj koje je raspisao Grad Dubrovnik za imenovanje pročelnika upravnih odjela.

Gradonačelnik Mato Franković tako je zapravo potvrdio v.d. pročelnike koje je imenovao nakon preuzimanja gradonačelničke dužnosti. Tako su Marijeta Hladilo imenovana pročelnicom Upravnog odjela za poslove gradonačelnika, Anita Burić pročelnicom Odjela za proračun, financije i naplatu, Ana Hilje pročelnicom Upravnog odjela za kulturu i baštinu, Silva Vlašić pročelnica Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje, Jelena Lončarić pročelnica Odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, a Zrinka Raguž pročelnica za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju. Pročelnica Službe Gradskog vijeća je Nada Medović.

Pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more je Marko Miljanić, Upravnog odjela za promet Đuro Šutalo, Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom Zdenko Medović, a pročelnikom Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu imenovan je Zlatko Uršić.

Inače, još ranije su imenovani pročelnici UO za izgradnju i upravljanje projektima Srđan Todorovski i Dživo Brčić, pročelnik UO za  obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo.

Popularni Članci