GUŽVE NAŠE SVAKODNEVNE Prate li djelatnici Libertasa događanja u gradu?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Počeo je 19. po redu Dubrovački karneval i ulice su prepune maškarane djece koja uživaju u ovom periodu godine. 

Zapravo očekivana slika koja je svake godine ista pa su tako uobičajene, ali i očekivane gužve. No, očito u gradskom prijevozniku Libertas nisu ni pomislili kako će njihovi autobusi biti prepuni zbog tog događaja. Umjesto da ovih dana pojačaju linije zbog očekivanih gužvi, iz Libertasa nisu napravili ništa već su jednostavno odlučili prekrcati autobuse pa tko se ukrca dobro je prošao. Nije im palo na pamet pojačati linije, a zapravo bi bilo dovoljno da su samo jedan autobus više stavili u prometovanje.

Danas se takva situacija dogodila kada su tri jedinice stigle u Gruž i jednostavno su morale proći bez zaustavljanja da ukrcaju nove putnike jer su bila prepune većinom maškarane djece. Postoje ljudi koji plaćaju pokaz te na osnovu toga očekuju da mogu računati na gradskog prijevoznika koji bi trebao doći prema rasporedu vožnje i odvesti ih na odredište u očekivanom vremenu.

Mnogi su tako danas kasnili na posao zbog neplanskog organiziranja javnog prijevoza koji ne prati događanja i potrebe grada. A još nije krenula turistička sezona i prave gužve.

A. Čakić

Popularni Članci