HDZ 'POMEO' NA KOTARSKIM IZBORIMA Franković: 'Broj glasova koji smo osvojili bio bi sjajan i za lokalne izbore'

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Predsjednik dubrovačkog HDZ-a Mato Franković za Dubrovački dnevnik je komentirao odlične rezultate HDZ-a na jučer održanim kotarskim izborima, naglasivši kako je to njihov najbolji rezultat na navedenim izborima u povijesti.

„Osvojili smo 3 500 glasova što je sjajan rezultat čak i za lokalne izbore, a kamoli za kotarske, posebno kad se u obzir uzme ukupan broj ljudi koji su izašli na birališta. Ovim se potvrdilo kako su građani prepoznali naš trud u posljednjih 10 mjeseci. Nastavljamo dalje, drago nam je što će napokon u potpunosti profunkcionirati mjesna samouprava,“ izjavio je Franković koji je čestitao i svim nezavisnim listama koje su zabilježile dobre rezultate na kotarskim izborima.

Bez obzira na odlične rezultate, HDZ nije odnio pobjedu za gradske kotare Ploče- Iza Grada i gradski kotar Grad, no Franković je kazao kako je siguran kako će i ti stanovnici prepoznati projekte koji se na tom području provode ili će se tek realizirati.

„Što se tiče kotara Ploče – Iza Grada, rezultat je izjednačen u mandatima, dok je u kotaru Grad i na posljednjim izborima za mjesnu samoupravu pobijedila nezavisna lista. Čestitam im na tome. S druge strane, vjerujem kako će građani prepoznati sve ono što radimo za povijesnu jezgru; od uklanjanja dijela stolova s javnih površina, micanja banaka, preko smanjivanja gužve i buke, pa do čišćenja kanalizacije, a uskoro će se i Peskarija početi raditi,“ prokomentirao je Franković.

Popularni Članci