HEP OTKLANJA KVAR Nakon velike muke, Zatonjani bi napokon trebali imati normalnu opskrbu električnom energijom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Ako je vjerovati HEP-u Zatonjani bi od danas trebali imati normalnu opskrbu električnom energijom.

Danima su stanovnici Malog Zatona muku mučili s napajanjem električnom energijom, točnije s čestim prekidima pa bi se dogodilo doslovno da jedna kuća ne može imati nekoliko uređaja uključenih zbog čega bi često dolazilo zbog 'ispadanja' iz mreže. Na brojne pritužbe reagirali su iz HEP-a te otklonili kvar, no to navodno nije potrajalo jer prema riječima stanovnika sve je bilo po starom.

Za komentar o navedenom problemu pitali smo i predsjednika Mjesnog odbora Zaton Emilija Puljizevića koji je kazao da su upravo danas stigli radnici te da rade na popravku.

- Djelatnici HEP-a su od jutros na terenu i mislim da su detektirali kvar. Postoje tri faze koje inače vode struju, a u ovom slučaju dvije su znatno slabije tako da oni mijenjaju taj dio kabela i vjerujem kako će problem biti riješen tijekom dana - kazao je Puljizević dodavši kako je reagirao kao predsjednik Mjesnog odbora te je kontaktirao sinoć HEP.

Puljezević je svjestan, ističe on, da problem traje već neko vrijeme te da su radnici više puta popravljali kvar, no dodaje kako se nada da će ovaj put biti riješen problem.

- Kvar je na električnom vodu što je dobro jer da je primjerice na trafostanici trajalo bi duže. Svakako ćemo danas znati hoće li sve biti u redu u Malom Zatonu, točnije na području Sela - naznačio je Puljizević.

Popularni Članci