DOKTOR VELIKOG SRCA Joško Glavić poklonio rehabilitaciju djevojčici: Pokušat ćemo pomoći maloj Gogi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Doktor Joško Glavić odazvao se na humanitarnu akciju koja je pokrenuta kao apel za pomoć Magdi Knegoda priušti svojoj kćeri prijeko potrebnu terapiju.

Kako bi mogla sutra samostalno hodati Magdinoj kćeri Gogi potrebne su terapije u Poliklinici Glavić. Radi se o terapiji robotikom, na takozvanom lokomatu. Uz lokomat, Goga će imati još terapija, a sve da se napokon podigne na svoje nogice. Terapije su skupe i započinju 2. rujna, a koštaju otprilike tisuću eura tjedno, stoji u Facebook postu s opisom akcije.

"Goge ima četiri godine i dijagnozu hiper noge, ne hoda i ne može sama sjediti. Nažalost, Goge je prije par mjeseci ostala bez tate i ona i mama sada su same," opisala je Dubrovkinja u javnoj objavi akcije na Facebooku nakon čega se u priču uključio i doktor Glavić.

"Putem objave na Facebooku saznao sam koju okrutnu sudbinu ponosno nose Magda i malena Goge. Nakon što sam se maloprije vratio u Grad, uputio sam se u cijeli medicinski slučaj i definitivno više nema potrebe da lobirate za pomoć malene Goge jer sam obitelji odlučio pokloniti kompletnu rehabilitaciju što sam napisao majci u poruci na Facebooku. Sutra ujutro će je netko od našeg osoblja nazvati i počet će s besplatnim terapijama što prije", naveo je doktor Glavić.

"Najbitnije je da ćemo otvorenog srca pokušati pomoći Gogi i nadamo se, uz pomoć dragoga Boga, ostvariti rezultat koji će obradovati liječnike i posebno hrabru majku", poručio je doktor Joško Glavić.

Popularni Članci