INCIDENT U GRUŽU Trebinjcu prišli muškarci s fantomkama: 'Imaš 24 sata da napustiš Dubrovnik'

Autor: Vedran Salvia Autori fotografija: DD/Shutterstock
Vrlo neugodno iskustvo doživio je nedavno u Gružu u Dubrovniku sezonski radnik iz Trebinja.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, ovaj 34-godišnji konobar, čiji su podaci poznati redakciji, zaposlen u jednom dubrovačkom restoranu napadnut je tijekom noći od skupine muških osoba. Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da su članovi Torcide. 

Naime, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, nekoliko njih dočekalo ga je s "fantomkama" navučenim preko lica te mu je poručeno da ima 24 sata da napusti Dubrovnik, a što je on i učinio. Po Gradu se može čuti da je i proboden nožem, ali takvo nešto se nije dogodilo iako su napadači navodno imali nož uz sebe.

Svakako, iako se radi o nečemu jako ružnome, treba reći da ovaj događaj ne mora nužno imati nacionalisitički prizvuk nego je moguće kako se ustvari tu radi o navijačkoj netrepeljivosti budući da je napadnuti konobar navijač Crvene zvezde.

On je na ruci i imao tetovažu naviječke skupine Delije, koju je sakrivao zavojem. No, o njegovoj navijačkoj pripadnosti očito se pročulo, a isto je zasmetalo tako i muškarcima koji su ga napali.

Kako se može čuti, radi se tu o mladiću koji nije nacionalist, odnosno koji nije imao nikakve nacionalističke ispade. Kako je izvor Dubrovačkog dnevnika potvrdio, radio je on i u Zagrebu kao konobar te nikad nije imao probleme.

Slučaj nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko - neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga. Očito, mladić je smatrao da bi takvo što bilo uzaludno te se jednostavno odlučio pokupiti iz Grada.

Popularni Članci