PRIJAVITE SE Zanimljivi poslovi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Od kuhara do prodajnog predstavnika - sve možete naći na jednom mjestu zahvaljujući specijaliziranom portalu za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.    

Lareto Grupa d.o.o. za rad u Dubrovniku zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž).Buduće članove tima očekuje rad u poticajnoj, dinamičnoj te ugodnoj radnoj okolini. Nudi vam se mogućnost napredovanja te stimulativna primanja i bonusi. Od kandidata se očekuje minimalno SSS, poznavanje MS Office aplikacija (obvezno) te radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (poslovima prodajnog predstavnika u HoReCa kanalu). Prijavite se putem brze prijave.

Pizzeria / Caffe bar Kabalero d.o.o. traži Kuhara / Pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Cavtat. Od uvjeta potrebno je imati min. SSS dok je radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Očekuju vas odlična primanja te osiguran smještaj i hrana. Prijavite se putem brze prijave!

Njemačka tvrtka  Madria GmbH, zapošljava Konobara (m/ž) u hotelima na sljedećim lokacijama: Dubrovnik, Cavtat, Mljet, Rabac (Labin). Nisu potrebna posebna znanja i kvalifikacije. Očekuje vas osiguran smještaj, prehrana te prijevoz do radnog mjesta.  Ne morate otići u Njemačku da bi radili kod Njemačkog poslodavca, prijavite se putem brze prijave i ostanite u Hrvatskoj!

ProjectLopud d.o.o.  zapošljava na poziciji Seller in art shop (m/f). Najbolja suvenirnica na Lopudu u potrazi je za najboljim prodavačem. Za više detalja kliknite na brzu prijavu.

Dominus Sensus j.d.o.o. traži Osobu za promociju i prodaju parfema (m/ž). Poželjno je iskustvo u prodaji, ali nije uvjet. Edukacija, smještaj i hrana su osigurani. Više informacija saznajte u oglasu. Prijaviti se možete ovdje. 

Popularni Članci