IZMEĐU DVIJE VATRE Miletić prokomentirao tenzije na relaciji Franković – Grmoja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Čelnik Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik Božo Miletić na visokom je trećem mjestu Mostove liste za Gradsko vijeće. 

Od strane Mosta, a pri tome prvenstveno misleći na kandidata za župana Nikolu Grmoju, pljušte kritike upućene prema HDZ-ovom gradonačelničkom kandidatu Matu Frankoviću, u kojima je Grmoja Frankovića nazvao 'pogubljenim' te kazao kako je od Mosta tražio podršku na lokalnim izborima. S druge strane, Franković je upozorio kako se Grmoja zalagao za ukidanje županija u Hrvatskoj, a danas se kandidirao u utrci za mjesto župana. 

Zanimljiv akter je Miletić koji je ispred Udruženja, s kojim je na izbore 2015. izašao s listom za Gradsko vijeće, podržao Frankovića kao tadašnjeg kandidata za gradonačelnika u drugom krugu. Podsjetimo, plakati s likom Mata Frankovića mogli su se vidjeti i na dubrovačkim taksi vozilima. Vrijedi napomenuti kako je Miletić u prvom krugu izbora 2015. godine podržao gradonačelničkog kandidata Mara Kristića koji je tada bio kandidat za gradonačelnika KLGB 'Srđ je Grad'. 

'Začudilo me kad sam čuo kako je Franković preko Grmoje zatražio podršku od strane Mosta. Most ima svog kandidata, a to je Maro Kristić pa je takav potez zaista nelogičan. Ne vidim kako bismo mu mi mogli dati podršku,' kratko je prokomentirao Miletić.

Popularni Članci