JAVITE SE NAVRIJEME! Ovo su najbolja radna mjesta koja se ovog tjedna nude u našoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: © william87 - Fotolia.com
U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 

U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.    

Manpower za klijenta, traži kandidata za poziciju Terenski komercijalist (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik i okolica. Od kandidata se očekuje obavezno iskustvo u prodaji, poznavanje prodajnog asortimana i tržišta, odlične vještine pregovaranja, komunikativnost na visokom nivou te vozačka dozvola B kategorije. Nudi vam se prilika za osobni i profesionalni razvoj.

Prijavite se putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. za rad u Dubrovniku traži Zamjenika voditelja trgovine (m/ž).  Neki od uvjeta koji se traže za ovo radno mjesto su trogodišnje iskustvo u trgovini, srednjoškolsko obrazovanje te odlično funkcioniranje u radu s ljudima. Nudi vam se prilika za osobni razvoj i napredovanje te siguran posao i stimulativna primanja.

Prijaviti se možete ovdje.

Terra Jaska d.o.o. zapošljava na poziciji Serviser građevinske mehanizacije (m/ž). Od uvjeta poželjno je obrazovanje tehničkog usmjerenja, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje osnova engleskog jezika i rada na PC-u. Poznavanje građevinske mehanizacije i/ili kamiona i/ili viličara je prednost.

Prijavite se putem brze prijave.

Njemačka tvrtka  Madria GmbH, zapošljava Sobara/icu u hotelima na sljedećim lokacijama: Dubrovnik, Cavtat, Mljet, Rabac (Labin). Iskustvo je prednost, ali nije potrebno - dobrodošli su i djelatnici bez iskustva koje će tvrtka profesionalno obučiti za rad na otvorenoj poziciji.  Ne morate otići u Njemačku da bi radili kod Njemačkog poslodavca,

prijavite se putem brze prijave i ostanite u Hrvatskoj!

Pevec traži Trgovca (m/ž) koji će biti odgovoran za stvaranje ugodnog mjesta za kupovinu i uspješnu prodaju. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Mjesto rada je Dubrovnik. Ako ste komunikativni i ljubazni prijavite se brzom prijavom i postanite dio Pevec tima.

Popularni Članci