STARICU PREVARILI ZA TRI TISUĆE KUNA! Po Lapadu kruže prodavači 'fejk' Zepter posuđa

Autor: Vedran Salvia
"Prevaranti kruže Lapadom", riječi su čitateljice Dubrovačkog dnevnika koja je odlučila podijeliti priču koju je doživjela njezina 90-godišnja baka.

Naime, 90-godišnjakinja je u stan pustila prodavače Zepter posuđa. Samo što posuđe nije marke Zepter, već se radi o jeftinoj kopiji.

- Imam osjećaj da su njima meta stariji ljudi. Našla sam na internetu dosta o tome, ima dosta članaka, bilo je tih slučajeva u Rijeci, u Slavoniji, u BiH. Dakle, prodavaju lažno Zepter posuđe, noževe, itd.  Moju baku su prevarili za 3000 kuna. Doslovno su je izdriblali. To je starija žena, sad se osjeća prevarenom. Skupila je ušteđevinu i dala im je. Grozno. - rekla je čitateljica.

- Ona je novac dala svojevoljeno, oni nisu bili napasni, ali čula sam da tako traže i zlatne lančiće. Ovako su joj prodali 'muda za bubrege'. Oni su došli i kazali kako sutra idu za Švicarsku, kako inače to košta nekoliko tisuća eura, a evo da će sad prodati po cijeni od tri tisuće kuna. Kartonska je kutija od Zeptera, a u biti to je nekakva marka Z.P., izgleda kao kineski proizvod. Nemojte nasjedati na takve ponude. - poručila je čitateljica Dubrovačkog dnevnika.

Popularni Članci