LEGAZ PONOVO U AKCIJI Posjetio Villu Dubrovnik, intervenirala policija: 'Ovo je javno kupalište!' (VIDEO)

Autor: Vedran Salvia
Igor Legaz ponovo je u akciji. Jutros je objavio video na svom Youtube kanalu koji je nastao ispred kupališta Ville Dubrovnik. 

- Hotel Villa Dubrovnik iz nekog razloga, ne znam čijeg, možda direktorice koja uporno drži ovaj raštio zatvorenim. Jutros su tu bile neke vezice i ja sam to prekinuo kao i uvijek. - rekao je Legaz u video prilogu.

Prepričao je što je bilo jučer.

- Jučer je stajala tabla "Please do not enter". To sam jučer odlijepio. Hotel zatvara raštio kako bi opstruirao kupače da dođu na ovu lijepu uvalicu koja je osigurana plažnim konopom. Krasna uvalica! - dodao je.

- Mogu ga oni zatvarati milijun puta, a ja ću ga toliko puta otvoriti. Bude li natpisa to će biti uklanjano. Nikakvo ludilo bilo koga to ne može izmijeniti. - kazao je.

On je jučer tablu "Please do not entry" postavio na plažu, kao i konope te tako pokušao spriječiti brodove da priđu uvali.

- Vjerojatno je želio brod Mahagonij vlasništva hotela Vila Dubrovnik plutao između ovih konopa i Lokrum. Vjerojatno je želio uploviti u ovu zonu, to nije bilo jednostavno jer je tu konop, a bio sam i ja koji sam samo nadgledao da netko ne bi prekinuo konop. Onda se pojavila osoba koja je direktoričin muž i on je jučer oko 10 sati i pojavio se s tri policajca. Oni su poslije mene pitali što ja radim, povodeći se riječima te muške osobe čudnovatog zanimanja radnog mjesta direktoričin muž. Samo sam kazao da se kupam, oni su rekli da sprječavam brode koji uplovljavaju, a ja sam rekao da su tu konopi i da je ovo po GUP-u kupalište. I tako će i ostati. - naveo je Legaz.

Popularni Članci