SPORTSKI DUH I ZAJEDNIŠTVO Djelatnici Maestrala uz duženje i odličan nogomet predahnuli od naporne sezone (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Na taraci restorana Adriatic održao se žensko–muški nogometni turnir djelatnika Hotela Maestral d.d.

Budući da djelatnici Maestrala godinama rekreativno igraju nogomet tako se razvija se sportski duh i zajedništvo izvan radnog vremena. Muški dio ekipe hotela Vis i Komodor na tjednoj bazi rješava se stresa igrajući mali nogomet.

"Svake godine odmjeravamo snage na nogometnom terenu te na taj način održavamo natjecateljski duh među ekipama s motom "Tko pobjedi, plaća marendu!", istaknuo je kroz smijeh, direktor hotela Komodor Miljenko Šikić.

Žene Maestrala se sastaju nešto rjeđe. Poslovna tajnica Uprave Društva i jedna od sudionica malonogometnog turnira Mirjana Salapić ističe kako su tijekom 2014. i 2015. godine sudjelovale na raznim malonogometnim turnirima.

"Nakon četiri godine opet smo se okupile na malonogometnom terenu hotela Adriatic i to ovaj put u svrhu druženja i team buildinga u samom srcu sezone kako bismo nastavile njegovati zdravu atmosferu međuljudskih odnosa unutar Hotela Maestral d.d. koja se u svakodnevnici odvija i na profesionalnom i poslovnom planu Društva", istaknula je Salapić.

Potaknuti dobrim iskustvom iz proteklih godina, turnir je prošao u sportskom i veselom ozračju te uz rekreaciju i druženje tako je djelatnicima olakšana naporna sezona koji svi oni uspješno odrađuju.

Popularni Članci