POVEĆANJE SIGURNOSTI Maksimalan broj policajaca ovaj vikend bit će na dubrovačkim prometnicama

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Aida Čakić/Portal Oko
U provođenje najavljenih aktivnosti PU dubrovačko-neretvanske biti će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i sva raspoloživa tehnika.

U noći sa subote na nedjelju 13./14. listopada policijski službenici prometne policije će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provoditi pojačani nadzor i sankcioniranje svih uočenih prometnih prekršaja dok će se na području Postaje prometne policije Dubrovnik poduzimati aktivnosti prioritetno usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje „četiri glavne ubojice u prometu“ odnosno prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa (vozača, ali i putnika na prednjim i stražnjim sjedalima, kao i nepropisan prijevoz djece), nepropisne uporabe mobitela.

Poduzimanje navedenih mjera koje imaju za cilj povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu prometna policija nastavlja i dalje.

Još jednom apeliramo na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i na taj način zaštite vlastiti život, ali i živote ostalih sudionika u prometu, poručili su iz policije.

Popularni Članci