Matija Plećaš u Kuli Norinskoj i Dalibor Žderić u Pločama izabrani su kao predsjednici ogranaka HSU-a

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: HSU
Osnivačka i ujedno Izborna skupština OO HSU Kula Norinska, te Izborna skupština GO Ploče, održana je jučer gdje su kao gosti prisustvovali general Veseljko Gabričević potpredsjednik HSU Hrvatske, Olga Muratti predsjednica GO Dubrovnik i članica predsjedništva HSU Hrvatske i predsjednik GO HSU Metković Siniša Bebić.

Za predsjednicu OO HSU-a Kula Norinska izabrana je Matija Plećaš, za potpredsjednike Ante Marević i Matija Nikolić. Za predsjednika GO HSU Ploča izabran je Dalibor Žderić, a za potpredsjednike Zoran Ostojić i Mila Stanči čime je OO HSU Ploče dobila svog vijećnika u Gradskom vijeću jer je Dalibor Žderić svojevremeno izabran s njegove Nezavisne liste.

Ovo je osma Izborna Skupština HSU u našoj županiji, a uskoro će se održati Osnivačke skupštine u Orebiću i na Mljetu i Izborna Skupština Županijske organizacije DNŽ.

"Jačanjem općinskih i gradskih organizacija Hrvatska stranka umirovljenika postaje nezaobilazni čimbenik kako na lokalnoj tako i nacionalnoj razini", poručili su iz HSU-a.

Popularni Članci