USKORO MENI.HR U DUBROVNIKU! Ovo su ugostitelji koji su do sada prepoznali projekt, pridružite im se!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački ugostiteljski objekti, restorani, pizzerije, konobe, taverne, bistroi ovdje su svi na jednom mjestu, a stranica MENI.HR uskoro dostupna za korištenje. Bit će to u Dubrovniku prvi i nikad jednostavniji pregled ponude, on-line narudžbe i rezervacije. 

''Koristimo priliku zahvaliti se ovim putem svim našim partnerima-ugostiteljima koji su nam ukazali povjerenje i zajedno s nama se upustili u izgradnju ove lijepe i korisne priče kako za nas domaće, tako i za naše goste. U projekt MENI.HR do sada su se uključili: Restoran Amfora, Restoran Magellan, Restoran Buono, Korean&Japanese Restaurant Bonto, Bistro Izvor, Konoba Popret, Bistro Vox Populi, Taverna Mama's Pot. Također: Konoba-pizzeria Vitta Bella, Bistro-pizzeria Rosa Bianca, Pizzeria Nemo problemo, Pizzeria Šumica, Fast food Fenix i Fast food Forteca. Sve vas ostale pozivamo jasno da nam se pridružite kako bismo zajedno stvorili u Hrvatskoj jedinstvenu platformu ugostiteljske ponude kakvu Dubrovnik zaslužuje,' poručuje ekipa MENI.HR. 

''Zahvaljujemo se i našem medijskom partneru Dubrovačkom dnevniku koji je prvi prepoznao potencijal našeg projekta i pružio nam podršku. Ujedno: turističkoj agenciji Top Booking, agenciji za Internet oglašavanje Maracom,te agenciji Brilliant Events, također partnerima projekta,'' dodaju. 

Najavaljuju kako će narednih dana na svojoj Facebook stranici  predstavljati jednog po jednog partnera – ugostitelja, odnosno njihove objekte.

Za korištenje internetske stranice možete se prijaviti OVDJE

Popularni Članci