DUBROVAČKI PODUZETNICI Direct Booker bilježi sjajnu poslovnu godinu: Model našeg uspjeha je kao recept za Vegetu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Jedna od najuspješnijih tvrtki za organiziranje online privatnog smještaja u regiji Direct Booker večeras je u restoranu Mimoza povodom Blagdana Svetog Nikole organizirala druženje s djelatnicima, poslovnim partnerima i prijateljima. 

Jedan od osnivač i vlasnika agencije Direct Booker Nino Dubretić osvrnuo se na to kakva im je bila poslovna godina.

- Kao što smo najavljivali u travnju, poslovna godina nam je bila bolja nego ikad. Najavljivali smo upravo u travnju jer svake godine u to vrijeme počinju medijski napisi da će sezona biti fijasko, bliži se kraj privatnog smještaja, nema budućnosti i slično. Tako se radi zadnjih sedam, osam godina pa onda prvih dana svibnja krene panika. Tržište se mijenja iz agencijskog klasičnog putovanja, gdje se rade turoperatorske rezervacije, u osobno bookiranje, solo putovanje i ovi koji gube to tržište jednostavno dignu paniku - pojasnio je Dubretić koji je dodao kako se Direct Booker prilagodio modernom putniku koji jednostavno ide na online kanale gdje radi rezervacije.

- Naprimjer kada usporedimo tri generacije u jednoj obitelji može se primijetiti da su djed ili otac su jako malo putovali, pojedinac dobro putuje, dok njegovo dijete ga uveliko prestiže. Globalni turizam raste, otvaraju se nove smještajne jedinice, nove avionske linije, ceste pa je i zakon brojeva takav da se više putuje - dodao je on istaknuvši što je tajna uspjeha jedne od najuspješnijih tvrtki za organiziranje online privatnog smještaja u regiji.

- Model našeg uspjeha je kao recept za Vegetu - kazao je Nino Dubretić iz Direct Bookera koji bilježi sjajne brojke krajem 2019. godine.

- Mi imamo standardni način rada gdje na kraju sezone prođemo sve naše objekte i promotrimo prodajnu strategiju što je išlo dobro, a što nije i na temelju toga radimo zaključke i novu prodajnu strategiju. Na taj način se počinjemo baviti novom turističkom sezonom - zaključio je jedan od osnivač i vlasnika agencije Direct Booker iz Dubrovnika Nino Dubretić.

A.Čakić

Popularni Članci