NAJVEĆE PRIZNANJE DUBROVAČKOM RESTORANU Curić: 'Michelinova zvjezdica je motivacija da budemo najbolji!'

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Restoran 360, službene stranice
Restorani Pelegrini u Šibeniku i 360º u Dubrovniku dobili su jednu Michelinovu zvjezdicu, dok je lista restorana s Michelinovom preporukom, s oznakom žlice i vilice, obogaćena s 24 nova restorana.

Rezultat je to vrlo tajnog obilaska hrvatskih restorana od strane profesionalnih Michelinovih inspektora, koji su tijekom 2017. godine obilazili restorane diljem zemlje. Novi vodič za Hrvatsku je objavljen na stranicama Michelina, globalno najznačajnijeg i najpriznatijeg vodiča za restorane.

"Michelin je izuzetno važan no važno je i naglasiti kako mi naporno i usredotočeno radimo već godinama. Naš je cilj, a Michelinova zvjezdica potvrđuje kako smo na dobrom putu, biti restoran koji je u rangu fine dining restorana u europskim prijestolnicama koji pri tom servira hrvatske i lokalne okuse i pruža nezaboravno iskustvo u cjelini. To se odnosi na doživljaj kojeg čine hrana, servis, vino i ambijent zidina na kojima se restoran nalazi. Zvjezdica je za nas prvenstveno odgovornost i motivacija da ovako nastavimo i dalje," izjavio je Marijo Curić, šef kuhinje dubrovačkog restorana.

Dubrovački dnevnik čestita cijeloj ekipi restorana 360º.

Popularni Članci