NAŠA MISSICA Prelijepu Korčulanku voditelj pitao što će napraviti ako padne, njezin odgovor osvaja svijet!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Miss Universe Hrvatske Mia Rkman sinoć je ušla među 20 najljepših djevojaka svijeta i pet najljepših iz Europe

Prelijepa Korčulanka mnoge je osvojila svojom ljepotom, ali su njezine verbalne sposobnosti osvojile društvene mreže. Našu misicu voditelj je sinoć pitao što će napraviti ako se spotakne i padne na pozornici, a njezin odgovor jutros je završio na Twitteru i nekim stranim medijima, piše Index.

"Prije dva dana vidjeli smo naše kraljice kako padaju, ali su ustale s predivnim osmijehom, sa samopouzdanjem su nastavile hodati. Pokazale su meni i cijelom svijetu da i ako padneš, moraš ustati i nastaviti dalje. Ispričavam se produkciji ako malo sporije hodam večeras, ali za svaki slučaj. Čak i ako padnem, ustat ću, popraviti svoju nevidljivu krunu i nastaviti hodati", rekla je Mia.

"Kad vam netko kaže da niste dovoljno dobri, recite im samo da ponovno pogledaju kako to radite najbolje na svijetu", zaključila je naša Miss i svojim odgovorom osvojila svijet.

Portal Meaww.com prenosi vijest kako je Miss Universe Hrvatske osvojila žiri odgovorom na pitanje i svojom nevidljivom krunom, a Twitter je pun njezinog citata.

Popularni Članci