ZAMIJENILA OBRADOVIĆA Nataša Gabričević preuzela dubrovački HNS

Autor: Alena Hadžić Autori fotografija: Goran Mratinović
Nataša Gabričević preuzela je dubrovački HNS jednoglasnom odlukom predsjedništva stranke, a vijest je obznanjena danas na konferenciji za medije u prostorijama stranke. 

Konferenciji je prisustvovao i dosadašnji predsjednik dubrovačkog HNS-a Miho Obradović koji je, kako kaže, ostavku predao zbog velikih privatnih obveza i obveza kao vijećnik.

"Prije godinu i pol dana kada sam postao predsjednik dubrovačkog HNS-a naglašavao sam da HNS nije i ne smije biti jedan čovjek, već da fokus mora biti na više ljudi," započeo je Obradović i kazao kako je dogovor unutar predsjedništva stranke bio da mandat raspodijele na više ljudi kroz godinu dana da bi na taj način svi članovi HNS-a došli u javnost.

"Nadamo se da će u dogledno vrijeme HNS dobiti i svoj treći mandat i imati svoj klub vijećnika, ja sam gradski vijećnik i ujedno predsjednik kluba u gradskom vijeću, član sam dubrovačkog i županijskog HNS-a, a samim time imam dovoljno prostora u medijima," kazao je Obradović i naglasio da su novoj predsjednici dali jednoglasnu podršku.

Obradović će ostati vijećnik Gradskog vijeća s obzirom na to da Gabričević ne može ući u Vijeće jer nije bila na izbornoj listi, a stranku će, kaže, voditi u istom smjeru kao i dosad.

"I dalje ćemo se boriti protiv ideološkim podjela, a HNS kao najveća liberalna stranka i najjača oporba u Dubrovniku borit će se za sve projekte koji su prepoznati od strane koalicijskih partnera, a to su naši sugrađani," naglasila je Gabričević i rekla da će se boriti u interesu sugrađana.

Osvrnula se i na to zašto baš u ovom trenutku preuzima stranku.

"Prošlo je godinu dana od početka preuzimanja podružnice i ide Nova godina tako da je povoljan trenutak za nekakvu pripremu i mene i podružnice za nove aktivnosti koje nas čekaju u sljedećoj godini," kazala je Gabričević.

 

Popularni Članci