NJIMA JE VEČERAS RADNO Franković obišao djelatnike dežurnih službi (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u društvu zamjenica Jelke Tepšić i Orlande Tokić te privremenih pročelnica Marijete Hladilo i Zrinke Raguž obišao je danas dežurne službe i njihove djelatnike koji će novogodišnju noć provesti na radnim mjestima brinući o javnom redu i sigurnosti svih građana Dubrovnika i njihovih gostiju.

Predstavnici Grada tako su posjetili Hitnu pomoć, Opću bolnicu Dubrovnik, Centar 112, Plov put, Gorsku službu spašavanja, Crveni križ, Policijsku postaju Dubrovnik, Prometnu policiju, JVP Dubrovački vatrogasci te Radio Dubrovnik. 

Gradonačelnik se ovom prilikom osvrnuo na novi komunikacijski sustav za postupanje u žurnim i kriznim situacijama, za koji je ugovor s tvrtkom Odašiljači i veze d.o.o.potpisan u prosincu, kazavši kako se puna implementacija sustava očekuje sredinom siječnja. Upotrebom ovog sustava sve žurne službe i gradske komunalne tvrtke imat će suvremen, potpuno neovisan i siguran kanal komunikacije.

Uz čestitke za nadolazeću Novu godinu i prigodne poklone gradonačelnik Franković je svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2018. godinu poželio mirnu novogodišnju noć, bez izgreda i intervencija.

Popularni Članci