Katarina Doršner za kotar Pile-Kono: 'Vrijeme je za revitalizaciju komunalne infrastrukture i očuvanje mirnog života'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Sinoć je održano predstavljanje HDZ-ove liste za gradski kotar Pile-Kono.

"Želimo oživotvoriti ulogu gradskih kotareva kao mjesta gdje će građani moći predlagati, angažirati se i ostvarivati projekte koji će ući u proračun Grada Dubrovnika i moći privući novac iz EU fondova", kazala je za Dubrovački dnevnik nositeljica liste za kotar Pile-Kono Katarina Doršner dodajući kako smatra da svaki stanovnik ima neki neriješeno pitaje koje ga muči. Doršner je mišljenja kako kotar Pile-Kono treba dobiti svoje prostorije i tajnika.

"Vrijeme je da konačno vidimo rezultate i revitalizaciju, nažalost, potpuno devastiranih parkova, neuređenih plaža, puteva i nogostupa, nedostatne ulične rasvjete, nedovršene komunalne infrastrukture i pitanja odvodnje oborinskih voda. Želimo hitnu obnovu prekrasnih, ali zapuštenih kapelica koje Pile Kono ima u obilju", istaknula je Doršner posebno osvrnuvši se kako ovaj kotar ima Sveučilišni kampus, Interuniverzitetski centar, brojne škole, vrtiće, đačke domove, Dom umirovljenika i samostan.

Nositeljica liste smatra kako je potrebno vratiti obrte i trgovine u kotar.

"U kotaru se nalazi hotel s pet zvjezdica, vrhunski restorani, želimo razvijati i dalje elitni, ali održivi turizam u suživotu sa stanovnicima i njihovim svakodnevnim potrebama. Važno nam je poštivanje postulata očuvanja mirnog i zdravog građanskog života", zaključila je liste za kotar Pile-Kono Katarina Doršner.

GRADSKI KOTAR PILE-KONO

1. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA -
HRAST - POKRET ZA USPJEŠNU HRVATSKU – HDZ-HRAST
Nositeljica liste: KATARINA DORŠNER
1. Katarina Doršner
2. Ante Damić
3. Krešimir Marković
4. Ivica Martić
5. Zlatko Fabris
6. Nikola Potrebica
7. Alida Andolšek
8. Marko Radić
9. Josip Dedo
10. Ante Rubin
11. Davor Miloglav

Popularni Članci