OĐE, OĐE, NAZDRAVLJE VAM! Građani uživali u tradicionalnoj kolendi, gradonačelnik čestitao Novu godinu (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Tradicionalna kolenda uz Folklorni ansambl Linđo, Zbor Libertas i Gradsku glazbu Dubrovnik održala se danas točno u podne.

Kolenda je, tradicionalno, okupila velik broj Dubrovkinja i Dubrovčana, a nazočnima se obratio i gradonačelnik Mato Franković koji je svima zaželio puno zdravlja i sreće u novoj, 2018. godini.

'Iza nas je godina izbora, godina koja nam je donijela stabilnost u Gradskom vijeću što je jamac ispunjenja svih zacrtanih ciljeva u  vraćanju Grada mjere i sklada. Ispred nas je godina izazova u kojoj očekujemo početak realizacije velikih projekata čiji je cilj povećanje kvalitete života svih naših sugrađana, a sve kako bi ostvarili zacrtano i i preduvjete kako bi naš Grad bio u punom smislu Grad po mjeri građana. I zato, po onoj staroj poslovici, otpustimo ono što je prošlo, podržimo ono što je valjalo i veselimo se onome što tek dolazi. Vama i vašim obiteljima neka dobro dođe novo ljeto u kojem vam želim puno zdravlja i sreće. Neka vam se svi vaši snovi ispune', poručio je gradonačelnik.

Kako je bilo na Stradunu, pogledajte u fotogaleriji.

Popularni Članci