ODRŽANA SLUŠAONICA 'SUPERSONIC' Edukacija publike sa žanrom glam i hard rock glazbe

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon izložbe 'Orlandovih 18' u Udruzi mladih Orlando održana je glazbeno – edukativna slušaonica SuperSonic koja je  zamišljena kao proces edukacije publike sa žanrom glam i hard rock glazbe.

Namjera članova Udruge je kontinuirano upoznavati mlađu populaciju s glazbenom tradicijom glam zvuka te glazbenim stvaralaštvom koje je obilježilo posljednja tri desetljeća svjetske pop kulture.

Sutra, 20. svibnja s početkom u 19:30 održat će se rođendanski koncert na kojem će nastupiti:  Funky Monkey, Mystica, Bloom Box,  Vedran & Mahir, Material Damage i Valetudo.  

Udruga mladih Orlando program proslave punoljetnosti zaključit će u nedjelju, 21. svibnja s početkom u 20:00  kada će se održati Jam session radionica koja je osmišljena  prvenstveno kao druženje mladih glazbenika s područja Dubrovačko - neretvanske županije. Kroz kontinuirani dijalog s našim članovima, došli smo do zaključka kako je mladim glazbenicima nužna platforma kroz koju bi se stvarali novi kontakti, formirali bendovi, ali i gdje bi pojedinci koji nemaju vlastiti bend, odnosno prethodna glazbena iskustva mogli zasvirati.

Ulaz na sva događanja je besplatan!

Popularni Članci