OKUPILI SE ZAPOSLENICI Gulliver travel slavi svoj 30. rođendan (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gulliver travel, vodeća destinacijska menadžment kompanija (DMC) u regiji, u veljači ove godine slavi trideseti rođendan.

Ova važna obljetnica proslavljena je 31. siječnja tradicionalnim godišnjim okupljanjem svih zaposlenika United People of Gulliver travel 2019. te gala večerom uoči samog rođendana 1. veljače na kojoj su prisustvovali i svi osnivači – Lukša Glavinja, Goran Hrnić i Srećko Žunec.

Osnovan kao prva privatna turistička i putnička agencija, Gulliver travel prošao je put od male agencije do ulaska u veliki TUI te je prateći globalne i lokalne trendove unaprijedio svoje uspješno poslovanje kroz transformaciju iz putničke agencije u DMC. Dio TUI Grupe su bili od 2001. do 2016. godine, a od 2016. do 2018., uslijed razdvajanja poslovanja unutar TUI-ja,dio Hotelbeds Grupe. Od 2018. su ponovo dio vodeće putničke kompanije u svijetu – TUI Grupe.

"Naša je misija danas pružati kompetentno partnerstvo u destinacijskom menadžmentu što uspješno radimo kroz prepoznatljive proizvode i usluge iz našeg bogatog i diferenciranog portfelja, na preko32 tržišta diljem svijeta, a obuhvaćamo Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru, Kosovo te Albaniju.Vjerujemo u održivi razvoj, socijalnu odgovornost i ekološku osviještenost koje, kao aktivan član društva nastojimo promicati u okvirima zajednica u kojima djelujemo.

Kvalitetu i kreativnosti,kao važan element našeg svakodnevnog poslovanja, potvrđuju brojne stručne nagrade te ISO 9001 certifikat kojeg posjedujemo od 2012. godine.Od nagrada svakako treba spomenuti nizSimplythebest nagrada te nagradu „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ za najbolju DMK putničku agenciju 2015. godine koje dodjeljuju Udruženje putničkih agencija pri HGK i Udruga hrvatskih putničkih agencija," poručili su iz Gulliver travela.

Popularni Članci