OŠ MARINA GETALDIĆA NEMA GRIJANJA Ogorčena majka: Djeca nam se smrzavaju u skijaškim jaknama, sutra ćemo donijeti grijalice

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Roditelji djece koja idu u OŠ Marina Getaldića neko vrijeme upozoravaju kako je nestalo grijanja te da im se djeca smrzavaju u učionicama.

Kako nam je ispričala jedna ogorčena majka grijanja nema već dva tjedna, a sve su saznali preko djece što ih je posebno razljutilo.

- Ravnateljica je rekla kako smo mi besposlene majke te da grijanje radi samo je smanjen kapacitet, a kvar se navodno popravlja. No, danas sam bila u školi i vidim da je djeci hladno i dalje, grije se hodnik, ali su učionice hladne. Obično djeca idu u školu u majici, preko obuku jaknu, jer računamo kako se lijepo grije, a zapravo se smrzavaju - govori nam majka djevojčice koja ide u ovu dubrovačku školu u povijesnoj jezgri. Ona je posebno razočarana s ravnateljicom koja ih nije obavijestila o ovom problemu.

- Inače na početku svake godine se govori kako smo mi mala obitelj te da sve trebamo raditi zajednički. Stalno nam šalju obavijesti i poruke, čini mi se za svaku glupost - kad treba ići na neki izlet, kupiti knjigu i slično, a kad je ovako ozbiljan problem oni ga ignoriraju - kazala je majka koja je o izostanku grijanja saznala preko drugih roditelja, a ističe kako je i učiteljica poručila djeci da se toplije obuku.

- Neka djeca su se prehladila, a moja kašlje tako da sad sjedi u skijaškoj jakni na nastavi. Roditelji su se međusobno dogovorili kako ćemo sutra donijeti grijalice da im bude lakše. Ljuta sam jer se nije na vrijeme reagiralo i obavijestilo. Ovo je veliki propust i znak nepoštivanja - zaključila je za Dubrovački dnevnik majka čije dijete ide u OŠ Marina Getaldića.

Popularni Članci