OTKAZAN LET IZ DUBROVNIKA ZA ZAGREB Putnici ljuti jer su im tvrdili da je zbog vremenskih neprilika, a kasnije da je zbog rekonstrukcije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, Čitateljica
Današnji let Croatia Airlinesa iz Dubrovnika za Zagreb koji je trebao poletjeti u 13:10 sati iz Zračne luke Dubrovnik naprasno je otkazan.

Brojni putnici ogorčeni su zbog otkazanog leta.

Dubrovkinja čija je mama trebala putovati s tim letom tvrdi da je cijela situacija bila krajnje neorganizirana te da su se ponijeli iznimno loše.

"Prvo su putnici checkirali karte, a tek su im onda rekli da je let otkazan i to zbog vremenskih neprilika, a današnji dan nije mogao biti ljepši. Ljudi su se pobunili jer razlog očito nije valjan pa su naknadno tvrdili da je zbog rekonstrukcije i vremena u Cavtatu odnosno jakog vjetra. Takvo ponašanje je nedopustivo, a prvo su ponudili kao zamjenu vožnju autobusom pa su ponudili smještaj pa ponovno rekli da ne mogu osigurati smještaj i naposlijetku su ponudili povrat novca. No, mnogi imaju dogovorene preglede, vezane letove i slično pa je ovakvo ponašanje jako loše," ispričala nam je Dubrovkinja.

Provjerili smo sa Zračnom lukom Dubrovnik zašto je došlo do otkazivanja.

"Do otkaza leta došlo je jer avion iz Zagreba nije mogao sletjeti zbog radova odnosno piste koja je skraćena," potvrdili su iz Zračne luke Dubrovnik. Dakle, avion je poletio iz Zagreba, iako u Dubrovnik nije mogao sletjeti pa tako ni poletjeti nazad za Zagreb.

Naime, na aerodromu su još uvijek radovi u punom jeku, a kako tvrde iz Zračne luke, danas je prvi dan da je pista ovako skraćena.

Popularni Članci