Učitaje prijašnje vijesti
PROJEKT

GROBLJE DUBAC Počinju radovi na izgradnji unutarnje ceste, parkirališta i infrastrukture

Radovi na gradilištu groblja Dubac nastavljaju se početkom studenog i to izgradnjom ceste unutar obuhvata groblja u dužini od cca 900 metara s dva velika parkirališta, trafostanicom i svom potrebnom infrastrukturom na koju će se priključiti groblje u kasnijoj fazi.
ZATON DOLI

SPREMIO POLA KILA TRAVE U RUKSAK Frajer se s drogom ukrcao na bus do Dubrovnika

U večernjim satima, 19. listopada, na MCGP Zaton Doli, prilikom ulazne granične kontrole  putnika u autobusu na redovnoj liniji iz Zagreba, zatečen je 18-godišnji hrvatski državljanin kod kojeg su, policijski službenici Policijske postaje Ston u suradnji s djelatnicima carine, u ruksaku pronašli  2 vrećice s ukupno 530 gr marihuane. 
Runners’ Days

'SPORTSKA MANIFESTACIJA KOJA POSTAJE POKRET' Du motion je ostvario izvrsne ekonomske i turističke rezultate za Dubrovnik

Rezultati istraživanja obilježja sudionika utrka Du motion - Runners’ Days, Dubrovnik 2019., koje su provele nastavnice Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku izv. prof. dr. sc. Ivana Pavlić i doc. dr. sc. Barbara Puh, predstavljeni su danas na konferenciji za medije. 
NACRT

Grad Dubrovnik pokrenuo javno savjetovanje o držanju kućnih ljubimaca

Grad Dubrovnik pokrenuo je 21. listopada 2019. postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama.
AERODROM

NOVI DETALJI Razbojnici se hrvali sa zaštitarima, vozili ukraden motor Mezzanave (FOTO/VIDEO)

Zaštitari Zračne luke Dubrovnik koji su automobilom  prevozili novac opljačkani su jutros oko 7:50 sati. U tijeku je potraga za pljačkašima koji su bili naoružani pištoljima, a koji su se udaljili na motociklu. 
APEL RODITELJA

A USKORO SE POMIČE I KAZALJKA Park u Uvali je u mrklom mraku, jedan reflektor bi riješio problem

Pojedini roditelji apelirali su na na mail Dubravačkog dnevnika oko parka u Uvali Lapad.
AURORA

Rusi obnavljaju biser u Trstenome, a izdvojili su veliki iznos za to. Evo što će napraviti s vilom! (VIDEO)

U Trstenome stoji biser hrvatske arhitekture.
POHVALNO

REKORDAN IZNOS! Na Trpezi prikupljena pozamašna svota, sve ide u humanitarne svrhe

Posljednji dan ovogodišnjeg izdanja Good Food Festivala, održala se Dubrovačka trpeza. Ovaj gastronomski događaj kao  svake godine humanitarnog je karaktera, a ove godine prikupljen je rekordan iznos od 78.655 kuna.  Sav prihod namijenjen je za Udrugu za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprjeđenje duševnog zdravlja i kvalitete života “Lukjernica” i Društvu multiple skleroze dubrovačko – neretvanske županije, izvijestili su iz Turističke zajednice grada Dubrovnika. 
GRAD DUBROVNIK

Osvijetljena Pakljena na Šipanu

Prema godišnjem planu investicijskog održavanja javne rasvjete Grad Dubrovnik je putem Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu završio radove  na izgradnji nove javne rasvjete na predjelu Pakljena u naselju Suđurađ na otoku Šipanu.
povijesna jezgra

BORBA S BANKOMATIMA SE NASTAVLJA Uređaji su uklonjeni, ali vlasnici ne odustaju od borbe (VIDEO)

Po nalogu Komunalnog redarstva svi vlasnici bankomata u povijesnoj jezgri bez odobrenja za njihovo postavljanje morali su ukloniti bankomate. Vlasnici su se žalili Visokom upravnom sudu, ali njihov je prijedlog odbijen.
STRAŠNO

OGORČENI ANTONIO ŠALAJ 'Otrovali su mi psa, bila je kao dio obitelji, tko ima srca za tako nešto napraviti?'

Župljanin Antonio Šalaj ogorčen je jer mu je otrovan pas. Radi se o dvoipolgodišnjoj kuji aljaškog malamuta.
TERAPEUT

OSNOVA LJUBAVI PREMA DRUGIMA Laszlo Pinter objasnio što je zdrava ljubav prema sebi (FOTO)

Laszlo Pinter, integrativni tjelesno-orijentirani terapeut, održao je predavanje u Narodnoj knjižnici Grad, 18. listopada, na temu građenja zdrave ljubavi spram sebe pod imenom ''Ljubav prema sebi kao osnova ljubavi prema drugima''.
NA ORSULI

Položeni vijenci u čast poginulim konavoskim domobranima

U spomen ubijenih konavoskih domobrana 1944. godine danas su položeni vijenci i zapaljene svijeće na Orsuli.
Učitaj još vijesti