Učitaje prijašnje vijesti
predio Lonzino

Rekonstruckija javne rasvjete u Zatonu Malom

U tijeku su radovi na rekonstrukciji javne rasvjete predjela Lonzino u Zatonu Malom koja uključuje montažu 17 novih stupnih mjesta sa svjetiljkama u LED izvedbi.
TRIBINA

Upućena snažna poruka o gorućem problemu među mladima: 'Dislajkajmo nasilje, počnimo slušati i komunicirati' (FOTO)

Velika javna tribina pod nazivom 'Nasilje i ovisnost među mladima' održana je danas na Sveučilištu u Dubrovniku u organizaciji udruge Sigurnost u prometu Dubrovnik.
NEKULTURA

OVO JE STVARNO SRAMOTA! Dubrovački ugostitelj kod Katedrale bacio ribu nakon što je Čistoća očistila ulicu (FOTO)

Gradska uprava, gradske tvrtke, ugostitelji i svi oni koji aktivno sudjeluju u kreiranju dubrovačkog turističkog proizvoda nizom sastanaka, promišljanja i dogovora se trude kako napraviti Grad ugodnijim mjestom za život i građanima i posjetiteljima. No, čini se kako uvijek postoje iznimke.
ISTRAŽIVANJE

OTKRIVAMO DETALJE Roditelji žele promjene radnog vremena vrtića i drugačije smjene

Roditelji djece upisane u Dječje vrtiće Dubrovnik iskazali su potrebu za promjenom radnog vremena vrtića, pokazalo je istraživanje koje je proveo Grad Dubrovnik.
RADOVI

PRIVREMENO RJEŠENJE DO REKONSTRUKCIJE Postavlja se javna rasvjeta uz državnu cestu na Nuncijati

U okviru plana investicijskog održavanja sustava javne rasvjete za 2018. godinu putem Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu, Grad Dubrovnik je započeo radove na  postavljanju javne rasvjete na do sada neosvijetljenom području uz državnu cestu D-8 na području Nuncijate. 
koktel dobrodošlice

PRESTIŽNI DOGAĐAJ ZA GRAD Predstavnici međunarodnih aviokopanija susreli se u Sponzi (FOTO)

Dubrovnik je domaćin ovogodišnje Skupštine Forum Interline Travel Managera koja se održava pod okriljem međunarodne udruge za zračni prijevoz IATA.
lapad

Na ovom mjestu će se nesreće i dalje događati: 'Zar je jedan prometni znak vrijedniji od ljudskog života?'

Već godinama upozoravam na opasnost koja vreba na raskrižju Dalmatinske ulice i Ulice Ivana Meštrovića, naveo je čitatelj Dubrovačkog dnevnika potaknut prometnom nesrećom koja se dogodila jučer oko 14.40 sati u Dalmatinskoj ulici gdje je teže ozlijeđen 20-godišnji motociklist.
JADRAN BARAČ

SDP pokreće postupak ocjene ustavnosti i zakonitosti ugovora Grada i DPDS-a: 'To je sprega političke moći, novca i privatnih interesa'

Sprega između Grada Dubrovnika i Društva prijatelja dubrovačke starine je nezakonita i štetna, kazao je predsjednik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač koji je danas na konferenciji za medije naveo konkretne pravne korake koje SDP namjerava pokrenuti po pitanju ugovora i dodatka koji su potpisali Grada Dubrovnik i DPDS o upravljanju i korištenju gradskih zidina. 
VRIJEME

TAKO TO RADE STORM CHASERSI Orašac postao bogatiji za meteorološku postaju

Članovi Storm Chasers Dubrovnik, u suradnji s udrugom DEŠA - Dubrovnik, u sklopu projekta ‘Pod budnim okom volontera’, postavili su na OŠ Antun Masle u Orašcu modernu automatsku meteorološku postaju.
TRŽIŠTE RADA

JAVITE SE NAVRIJEME! Ovo su najbolja radna mjesta koja se ovog tjedna nude u našoj županiji

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 
HVALEVRIJEDAN PROJEKT

ODLIČNE VIJESTI ZA MLADE Od danas možete zatražiti Dustricu - karticu s popustima i do 50 posto! (FOTO)

Dubrovačka stranka danas je održala konferenciju za medije na temu Dustrice – kartice koja studentima i mladima osigurava brojne popuste, bez uvjeta kako pri tom moraju pristupiti stranci. Na predstavljanju su riječ imali predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž te Nikša Đerek i Rafael Barkiđija.
Stresan posao

REPORTAŽA S ODJELA HITNE POMOĆI 'Dubrovčani su komotni, najčešće nas zovu zbog budalaština'

Dubrovački dnevnik posjetio je ekipu Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije. Momčad, s kojom smo razgovarali, čine Blaško Raguž, Ana Sučić, Aida Saltarić, Mario Andrović, Željko Krnić, Ivana Pavlić, Darija Rolt i Nikolina Duper
MANIFESTACIJA

VINOLJUPCI DOŠLI NA SVOJE Ovo bi mogao biti najbolji FestiWine dosad, stručnjaci tvrde kako nema slabih vina (FOTOGALERIJA)

Međunarodni vinski festival Dubrovnik FestiWine održava se i ove godine, i to peti put zaredom, od 16. do 22. travnja, a danas je na konferenciji za medije festival i predstavljen.
Učitaj još vijesti