PEZO ODGOVORIO VLAHUŠIĆU 'Bio sam emotivan, ali sam stvari nazvao pravim imenom'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Nastavlja se prepucavanje na relaciji gradskog vijećnika HDZ-a Blaža Peza i bivšeg gradonačelnika Andra Vlahušića. Pezo je danas tako za Dubrovački dnevnik izjavio kako njgeove riječi nisu gore od Vlahušićevih djela.

Podsjetimo,  sve je počelo na sjednici Gradskog vijeća kad je oko afere Revelin Pezo kazao, između ostalog, da je Vlahušić kriminalac. Pak, Vlahušić je Pezu odgovorio kako bi da nije u HDZ-u sad bio na Zavodu za zapošljavanje.

- Možda sam previše emotivno reagirao oko afere Revelin, ali sam siguran da sam stvari nazvao pravim imenom. A čovjek koji misli da mu je reklama podsjećanje na kaznena djela po kojima ga javnost pamti, sigurno nije načisto sam sa sobom. Sve sto sam rekao je utemeljeno na činjenicama, a gospodin Vlahušić, ako tvrdi suprotno, neka podigne tužbu.  - rekao je Blaž Pezo.

- Nadam se da će u tom postupku dolaziti na sud redovito, za razliku od postupka u aferi Revelin.  Zanimljivo je da Vlahušić aferu Revelin ne spominje ni riječju, a jedino sam ga zbog toga i spominjao. Opet, dakle, bježi od činjenica i svojih nedjela. S druge strane, sve što je rekao protiv mene je napad ad hominem-pokušaj diskreditacije na osobnoj razini. Stoga nisu vrijedni komentara. - objasnio je Pezo.

- Uvjeren sam da ne postoji niti jedan uljuđeni Dubrovčanin koji bi namjerno i svjesno oštetio svoj Grad. Onih drugih ima mnogo, dosta više. Ali nekima ne smeta da pored činjenica nastoje javnost uvjeriti da su moje riječi gore od Vlahušićevih (ne)djela. - zaključio je Blaž Pezo.

Popularni Članci