JAVNI UVID Pokrenut Program zaštite okoliša Grada Dubrovnika, dostavite mišljenja i prijedloge

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Grad Dubrovnik je pokrenuo izradu Programa zaštite okoliša Grada Dubrovnika za razdoblje 2018. - 2021., kao dokumenta održivog razvoja i zaštite okoliša u skladu s lokalnim posebnostima i obilježjima. Izrađen je Nacrt Programa koji se sukladno Zakonu o zaštiti okoliša  i Uredbi o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša objavljuje radi pribavljanja mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti.

Javni uvid u Nacrt Plana započeo je 18. travnja i traje do 21. svibnja 2018. godine. Uvid u Nacrt Plana moguć je na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika (OVDJE) te u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, svaki radni dan od 9:00 do 12:00 sati. 

Tijekom javnog uvida održati će se javno izlaganje 2. svibnja 2018. godine s početkom u 17:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik.

Tijekom javnog uvida javnost može dostaviti svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe (s naznakom predmeta "Mišljenje na Nacrt Programa zaštite okoliša") na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik ili na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr.

Popularni Članci